Tuesday, May 09, 2017

Kehadiran Orang Baru Memeriahkan Sambutan Hari Raya Shaheizy Sam & Syatilla Melvin (Tahniah)

Assalammualaikum & salam sejahtera


Alhamdulilah tahniah diucapkan kepada pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin di atas kelahiran cahaya pertama mereka pada hari ini.

Syatilla telah melahirkan seorang bayi lelaki sekitar jam 10 pagi tadi di Pusat Perubatan Hospital Ampang Puteri, Kuala Lumpur.


Sam melalui akaun instagramnya juga meluahkan rasa syukur dan gembira diatas kedatangan orang baru dalam keluarganya itu. Kiranya kedatangan lebaran pada tahun ini akan menambah seri dan meriah bagi kedua-dua artis ini.Rata-rata peminat bagi kedua-dua pasangan ini juga turut mengucapkan tahniah di atas berita gembira ini. Termasuklah pelakon dan juga suami Hanis Zalikha, Hairul Azreen dan Shuib sepahtu juga turut melahirkan rasa teruja dan tahniah kepada mereka.


1 comment:

PAk RUDI DI SEMARANG said...

Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di ��PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBAL��

Copyright © Syazwan Rahman Designed by azhafizah.com