Thursday, September 08, 2011

FUUUYOOO... KAW-KAW PUNYA RAYA!




Ramai sedia maklum yang ku setiap tahun akan beraya di KL sahaja sebab nenek ku sudah menetap di sini sudah lama da dari ku lahir sampailah sekarang..


Jika dulu-dulu ku beraya di KL sangat haven boleh baring atas jalan raya, boleh menari-nari lagi tapi sekarang tidak lagi mungkin ramai sudah berhijrah ke kota kot.. Di pagi raya walaupun tak sesak tapi boleh nampak banyak kereta di jalan raya kalau baring konpem mampush..huhu



Selepas solat sunat Hari Raya kami sekeluarga bermaaf-maafan


Kasihnya ibu membawa ke syurga kasihnya ayah membawa bahagia

Kala ini ku hanya tinggal nenek (sebelah mak) seorang sahaja... lain semua enggak ada dah.. Sebab itu tiap-tiap tahun ku beraya di KL sebab nenek ku sudah bertapak lama di KL walaupun asal sebenarnya di Tapah, Perak.. Nenek Zaleha u're Rock!!

sebelum kaki mengorak langkah pergi beraya pose di luar rumah dulu ya.. haha

Bonda ku terpaksa pose ikut karenah anak-anaknya yang comel itu..


Tahun ini juga 2 orang abang ku beraya di kampung sebelah isteri meka jadi tinggalah ku dengan kakak ku beraya bersama bonda dan ayahanda tercinta.. Walaubagaimanapun tetap meriah..

Satu-satunya kakak kandung ku buat masa ini.. (wah mak boleh pregnant lagi ke?? huhu)


Darwisy Silmi dan Daris Silmi menceriakan suasana raya tahun ini.. Anak buah ku yang lain balik kampung ibu mereka..huhu




Sebahagian sepupu (sebelah mak)

Sebahagian cucu-cucu Pn Zaleha memang Terbaik!


"Kaw-Kaw Punya Raya"






bisik buzz: Lagi Raya Lain Entri


SALAM FUUUYOOO RAYA~







32 comments:

YattAkasah said...

wah3..bestnye raya die..hee

ermm..kot2 tahun depan incik fuuuyooo plak yg blik kg blah mertua?? cmne?? heehehehe

Shila said...

kalo mak bole pregnant lg, stil x bole tambah kakak la..

haha

Mra Mastura said...

bile nak dtg raya jb?hehe

Irma A.Wahid said...

beraya sakan nmpk yer~~~hehehe

izz idraqie huznie said...

fuyooooooooooo!! segak!

khairul akmal bin azman said...

cam model sambil bro wan ni..
terbaik la..
like blue!

QASEH ALYN said...

wah...raya sakan dia...hehe

Faizal Sulaiman said...

manis je wan berbaju biru!

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

Puan Zaleha ngan cucu chomeyl..

Cahaya Yang Riang Gembira said...

Ehhhhh!! Ape pasal makin hemcem ni.. Sentapssss tau!! =p

Nak beraya nak beraya!!! Bak alamat.. :)

::FAIZ:: said...

nice.... picture

imz said...

smartnya dia berbaju biru....hehe

Unknown said...

mentang2 la baju gojez kan..hahhaha
nice la tema biru =)

oh ye sepupu wan yg rmbut curl tu cntik la =)

Fariehan Ibrahim said...

fuuyohhh..same lar kita wane biru jgak raya thun nie..heee ;D

nk duet raya plish! >.<

Aida Azryn said...

kim salam kat darwisy dan daris ye. :B

iKhRam said...

amboi.. birunyer..
agaknyer macam mana la beraya kat bandar raya kan?? hahaha..

ni memang kaw2 ar punyer raya.. hahaha

Anonymous said...

gmba 2 org yg dengan sepupu tu senyum sebijik lah. heee

khairul akmal bin azman said...

wan bile nak kawen?

ijat_asni said...

kelassss !

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Zuwairi said...

wowowowowowow.. bestnya!!

MiszCoMoT said...

uuuuu...biruuu...err tu sapa yg pakai baju melayu biru tu??banyak betol gambo die haaa...keh3 raya 2011 besttt! ^_^

Tieah Madian said...

Selamat Hari Raya wan.. Hehehe..

Entry Terbaru : Topup Dan Pek Sim Baru Naik Harga

pipoq said...

tahun depan agaknya ke mana pulak encik wan nak beraya ? hehehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alololo suwitnyahhhhhhhhhhhhhhhh

vendoline said...

cantik gak kaler bju raye ko bro
SALAM ZIARAH daripada edyfee.blogspot.com

♥ Chacha said...

cantikkkkk kale baju.. seswai dgn kulit... sweetttttt... ehehehehe...

taun dpn agak2 ade pakai sedondon tak.. hehehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam raya
maaf z/b
ahh biru

~Sal Ismail~ said...

wah..mmg sakan btul rayanya~ ^^

Hafizin Jamil said...

baju raya biru tu..haha

pst..sepupu tu single ke?haha

aDfeez said...

wah blue kaler.. hehehe cantik...

hahaha.. xleh blah H.J tu..
tp btul gak nk tnya.. single lg ke sepupu tu.. cantik ;P

is revered by you said...

mesti terkejot bewuk kalau ur mum kata dia pregnant kan>> adek wan akan sebaya dengan anak buah..ahahhaa~

Copyright © Syazwan Rahman Designed by azhafizah.com