Thursday, April 07, 2011

FUUUYOOO... RANGKUMAN MAC 2011




:: Ikon FUUUYOOO bulan Mac ^_^ ::


Bulan Mac sudah melabuhkan tirainya beberapa hari lalu.. Agak lambat jugak untuk ku update sebab ku sibuk sedikit dengan meeting nya dengan pergi outstatio nya.. Ini pun baru balik dari Kuantan kot.. huhu..


Apa-apa pun syukur ku panjatkan keran bulan Mac ku penuh dengan benda baru yang muncul dalam hidup ku antaranya apabila setelah hampir 3 bulan duduk rumah "tanam anggur" kini ku telah ada Dunia Baru


Berkat itu juga ku telah mempunyai Awek Baru Ku.. Kini sudah cecah 1000 km/j kini boleh vom vom vom laju-laju.. hahaha..


Setelah beberapa bulan ku mengidam dan mengimpiankan untuk memiliki Nikon D90 kini sudah berhasil.. Alhamdulilah..


Tirai di bulan Mac ku jua, ku telah memasuki 2 contest iaitu:


Pose Depan Cermin


Ku rasa itu setakat disini dahulu ya..





bisik buzz: Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan ketenangan dan keamanan.. Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun... Bila-bila masa ia akan pecah






SALAM FUUUYOOO~





27 comments:

DanieL AdiE said...

Mac bulan yg sgt bz kan wan.....

Amir Rayyan said...

alhamdulillah....:)

MR. SYAH said...

wah.. bulan mac yg menguntungkan.. kan?

Shila said...

pergh..

nampak makin sihat...bagus laa.. :)

Cahaya Yang Riang Gembira said...

Wahhhhhhh!! Kanda wan makin hemcem laa.. Okay pasni kalau kita duk KL, sila belanje kita makan dengan gaji kesepoloh anda ye wahai kanda wan.. Heee.. :)

Moga maju jaya selalu.. Smile!!

SUHAIDA said...

good luck dik..save the date tau..wedding akak 28 mei..bawak adiah besar2 punya//hihi

Anna King (سيتي امينه ناسا رودين) said...

uitt pergi jalan-jalan kuantan x habaq kat aku pon...

YattAkasah said...

patut la dah lme tak nmpk incik fuuuyoo ni update..bz penye..hihi

pipoq said...

dah berkerjaya ? alhamdulillah..rezeki..

lepas ni nak tunggu berita naik pelamin pulak la..

::FAIZ:: said...

pinjam kamera.... blh?

kindergartenlibrary said...

wah wan ! !
not bad ..
hehehe

nurkaloi said...

hahah ikon katenyer
layannn~~~ hehehe

dunia and pakwe (kete) pun da adee
nikon uh jer kaloi tak pat lagi...

ngeh ngeh ngeh

Lea Isnawi said...

wahhh..bule amek gambo lea pasni..

Fariehan Ibrahim said...

wahhh! incik wan kne masuk contest byk2 lpas nie, bru menang byk2..heee ^_^

moga terus success!

Zuwairi said...

jom g snap2:) hek3...

3Hari 2Malam Lawatan sambil belajar ke Kuching dan KK

SyahmiFikri said...

wah2..

smart aih mamat atas tuh!
hehe..

happy april.. LOL

Aida Azryn said...

makin smart la kawan gua sekarng ni ye.

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaaaa.. betul2 busy ngan dunia baru dia nih.. ehehehe.., ap apa pun may your life more more fantastic in this month.. aprill..;p

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
kereta gear auto dan gear manual

bulan mac ni gaji dah masuk apa kata ko blanjer aku mudah-mudahan berkat hidup ko.. hee... heee...

si ngokngek said...

phewit dah macam model dh mr.wan..hehe
mac-october:buzy gila

niesz said...

alhamdulillah,semue impian tercapai..syok tu!heeee..

mie said...

fuh!!
rangkuman yang sungguh menyeluruh...
eheheee

EIPUL said...

wow, ko memang sentiasa buat rumusan bulanan ea? hahahaha




taniah ko menang contest, keke

Anonymous said...

eh gmba kt ats tuh lain dr gmba profile blog la.
*tbe2 kaji gmba org plak*

Luqman Zakaria said...

wah! besh da ade nikon..jom snap snap~

Unknown said...

dah ada kamera tu mai sini snap gambar kte ! wee~

Tauke Budu said...

oke aku masih tak puas hati kau dpaat nikon d90

Copyright © Syazwan Rahman Designed by azhafizah.com